200.00 Lei Atelierul “Solutia stiintifica la provocarile vietii moderne” Bucuresti

Data publicării: 13/04/2016
 • Locaţie: Sector 3, Bucuresti, Bucuresti, Romania

„Daca onorezi momentul prezent, toata nefericirea si suferinta se dizolva, iar viata incepe sa curga cu usurinta si bucurie. Cand actionezi fiind constient de momentul prezent, orice faci este plin de consistenta, grija si iubire – chiar si cea mai simpla actiune.” Eckhart TolleLifelong Learning Solutions va invita sa participati in data de 23 aprilie 2016, între orele 10:00-16:00 - in Bucuresti - la atelierul “Solutia stiintifica la provocarile vietii moderne”.

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 16 aprilie 2016.

Foarte important de retinut:

Lucrurile pe care trebuie sa le faci zi de zi te coplesesc? Simti ca ritmul tau zilnic face ca viata sa treaca fara sa-ti dai seama si ca ai ajuns sa traiesti doar pentru cele doua zile de week-end?

Simti ca trebuie sa te imparti intre serviciu, familie, casa, prieteni si ca tocmai pe tine te-ai lasat pe ultimul loc?

Esti in cautarea unei solutii? Ai nevoie sa ajungi la echilibru in viata ta?
Intelegi cumva ca poti obtine o stare de pace in lumea exterioara doar dupa ce o gasesti in interiorul tau, dar nu stii cum anume sa faci asta?

Te invitam sa descoperi Solutia stiintifica la provocarile vietii moderne – practica Mindfulness!

Practica Mindfulness este recomandata oricui doreste sa devina mai constient de sine si de lumea exterioara, intr-un mod inedit si nou, lasand deoparte vechile tipare mentale si emotionale. Practicand Mindfulness inveti sa incetinesti ritmul alert al vietii, sa acorzi atentie fiecarui moment, oricarei activitati, sa-ti traiesti viata din plin, cu mai multa bucurie, creativitate, pasiune si productivitate.

In timpul atelierului:

- vei descoperi ce inseamna Mindfulness si care sunt beneficiile sale.
Studiile stiintifice tot mai frecvente din ultimul timp demonstreaza ca exersarea practicilor Mindfulness are multiple efecte benefice asupra tuturor aspectelor vietii moderne. Din ce in ce mai multe tari dezvolta programe pentru integrarea Mindfulness in cadrul sistemelor de educatie, justitie, sanatate si in mediul corporatist.

- vei observa interactiunea dintre corp, emotii si ganduri.
Prin observarea atenta a senzatiilor fizice, a emotiilor si a gandurilor vei gasi modalitati noi de a te raporta la starile tale interioare, scazand astfel considerabil nivelul de stres pe care il simti zilnic.

- vei explora modalitatile de a practica Mindfulness in viata cotidiana.
Orice activitate curenta - noua sau rutiniera - poate fi utilizata pentru a te ancora in momentul prezent. Vei invata sa lasi viata sa fie propriul tau maestru si sa-ti arate cum sa traiesti cu pasiune si incredere.

Ce vei dobandi la finalul atelierului?

• tehnici de meditatie formala si informala: meditatia de concentrare pe respiratie, meditatia de scanare a corpului, practica mancatului constient s.a.m.d.;
• moduri specifice de lucru cu gandurile si emotiile, astfel incat acestea sa nu mai preia controlul asupra vietii tale;
• strategii pentru integrarea practicii Mindfulness in rutina ta zilnica;
• o noua perspectiva asupra vietii, care te va ajuta sa traiesti cu mai multa bucurie si libertate.

Mindfulness poate schimba vieti si chiar universul in care traiesti. Imagineaza-ti o societate in care fiecare om este constient de ce spune si face, comunitati in care exista acceptare si respect reciproc, o lume pentru care momentul prezent inseamna ca te bucuri din plin de viata fara sa o distrugi...!

Numar de locuri disponibile: 12

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

Trainer certificat: Anca Coman http://www.lifelong.ro/despre-anca-coman

Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.

Taxa de participare: 200Lei. Oricine vine impreuna cu inca o persoana primeste odata cu aceasta o reducere cu 14Lei a taxei de participare.

Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!

Va asteptam cu bucurie!

Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Curs “Analist Resurse Umane - Cod C.O.R. 333306”, acreditat ANC
  Curs “Analist Resurse Umane - Cod C.O.R. 333306”, acreditat ANC
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/04/2016 1300.00 Lei

  “Parteneriatele cu adevarat viabile reprezinta o provocare serioasa, mai ales in mediul afacerilor.” Stephen M. Dent Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 13-22 mai 2016 - in Bucuresti - la cursul “Analist Resurse Umane - C...

 • Seminar “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”
  Seminar “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/04/2016 495.00 Euro €

  Lifelong Learning Solutions va asteapta - in Bucuresti - la seminarul intitulat “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta” in perioada: 27-29 mai 2016! Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 13 mai 2016. Acest seminar este re...

 • Curs Complet (4 in 1) Frizerie Coafor Manichiura Pedichiura
  Curs Complet (4 in 1) Frizerie Coafor Manichiura Pedichiura
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 28/12/2015 1200.00 Lei

  Doar la Formare Class. Cel mai Complet Curs (4 in 1) Frizerie Coafor Manichiură Pedichiură de sarbatori la REDUCERE. Experiența ne Recomandă. Susținem Excelența. Cariera Ta te Așteaptă. Plata în Rate, Toate Materiale Incluse! Pentru informatii si ins...

Comentarii

  Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)