650.00 Lei Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in MAI 2016 Iasi

Data publicării: 26/05/2016
 • Locaţie: Rapa Galbena, Iasi, Iasi, Romania

Ce inseamna sa fi formator? Inseamna sa fii capabil sa impartasesti informatiile catre alte persoane. Ce inseamna sa fii un formator bun? Inseamna sa faci din fiecare curs un eveniment de neuitat pentru participanti.
Training Cariere SRL te invita sa devii formatorul anului 2016 si sa participi la singurul curs unde vei dobandi toate abilitatile necesare de care ai nevoie in practica pentru a atinge performanta in predare.
Urmatoarea serie va incepe in luna MAI 2016, iar in cadrul acestui curs veti invata notiuni specifice despre pedagogia adultilor, notiuni de metodica si didactica, evaluare, planificare si asigurarea calitatii procesului de formare.
Acest curs se adresează persoanelor care doresc să profeseze în domeniul serviciilor de formare profesională, trainerilor cu experienta care doresc să acumuleze informatii si sa isi dezvolte aptitudini esentiale pentru formarea profesională a adultilor sau sa obtina acreditarea ANC. Absolventii vor avea oportunitatea de a aplica pentru pozitii de formator, platite cu onorarii atractive in cadrul proiectelor finantate prin fondurile europene, la furnizorii privati, dar si la institutiile publice.
Cursul durează 60 de ore, costă 650 de lei si se adresează tuturor persoanelor cu studii superioare absolvite cu diploma de licentă. Va fi un curs interactiv axat pe probleme practice si instrumente eficiente la standarde de excelenta prin care participanții vor deprinde cele mai eficiente si moderne metode de training.
Acte necesare pentru înscriere:
• Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
• Copie după buletin,
• Jumatate din taxă.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748 687 407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Seminar PCM® - Experimentând excelenţa
  Seminar PCM® - Experimentând excelenţa
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 07/12/2016 275.00 Euro €

  Lifelong Learning Solutions vă invită să participaţi – în Bucureşti, în data de 3 februarie 2017, între orele 9:00-17:30 - la seminarul PCM® introductiv intitulat “Experimentând excelenţa”! Termenul-limită pentru înscriere şi achitarea taxei: 26 ianu...

 • Seminar PCM® - Comunicarea eficientă
  Seminar PCM® - Comunicarea eficientă
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 07/12/2016 495.00 Euro €

  "Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!" Dr. Taibi Kahler Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 27-29 ianuarie 2017 - in Bucuresti - la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”...

 • Curs Analist resurse umane autorizat ANC
  Curs Analist resurse umane autorizat ANC
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/11/2016 950.00 Lei

  Lifelong Learning Solutions vă invită să participaţi în perioada 13-22 ianuarie 2017 - în Bucureşti - la cursul “Analist Resurse Umane – Cod C.O.R. 333306”, acreditat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (A.N.C. – fost C.N.F.P.A.). Vă aşt...

Comentarii

  Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)