500.00 Lei Curs intensiv Inspector/ referent Resurse Umane, cod COR 333304 la Iasi in MAI 2016 Iasi

Data publicării: 26/05/2016
 • Locaţie: Rapa Galbena, Iasi, Iasi, Romania

Oamenii sunt principala resursa a unei firme, iar alegerea si gestiunea resurselor umane este cea mai importanta activitate. Selectia celui mai bun angajat pe fiecare tip de post trebuie realizata de catre profesionisti. Cum poti deveni specialist in resurse umane? Simplu! Prin participarea la cursul oferit de Euro Personal SRL in luna MAI 2016!
Cursul nostru de Inspector/ referent resurse umane inglobeaza informatii despre Codul Muncii, completarea documentelor obligatorii, profilul resurselor umane, Revisal si multe altele care iti vor fi folositoare in cariera.
In cadrul acestui curs veti invata notiuni despre intocmirea, implementarea si gestionarea documentelor ce tin de evidenta muncii intr-o organizatie, de facilitarea relatiilor dintre angajati si angajatori, de recrutarea si selectarea personalului care urmeaza a fi angajat.
Cursul durează 40 de ore, costa 500 de lei si este predat la un inalt standard profesional de catre specialisti cu experienta in domeniul resurselor umane.
La finalul cursului se da examen cu o comisie formata din specialisti si se obtine certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Educatiei, valabil si in UE.
Pentru înscriere sunt necesare următoarele acte:
• Copie diploma de studii,
• Copie după buletin,
• Jumatate din taxă.
Pentru alte detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Curs intensiv WinMentor nivel incepatori acreditat de producator, Iasi, MAI 2016
  Curs intensiv WinMentor nivel incepatori acreditat de producator, Iasi, MAI 2016
  Alte cursuri - Iasi (Iasi) - 26/05/2016 500.00 Lei

  Vrei sa devii un specialist in contabilitate asistata de calculator pe WinMentor! Euro Personal te invita la singurul curs acreditat de producator din Iasi! In cadrul firmei noastre predarea se realizeaza pe varianta extinsa, exact ca in practica. Wi...

 • Curs intensiv de Grafica Publicitara (Photoshop si Corel Draw) la Iasi in MAI 2016
  Curs intensiv de Grafica Publicitara (Photoshop si Corel Draw) la Iasi in MAI 2016
  Alte cursuri - Iasi (Iasi) - 26/05/2016 650.00 Lei

  Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa creezi imagini care sa taie respiratia? Sau efecte speciale pe text combinate cu o paleta larga de culori? Daca doresti sa inveti grafica vectoriala si sa-ti folosesti abilitatile pentru crearea unor materiale publi...

 • Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in MAI 2016
  Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in MAI 2016
  Alte cursuri - Iasi (Iasi) - 26/05/2016 650.00 Lei

  Ce inseamna sa fi formator? Inseamna sa fii capabil sa impartasesti informatiile catre alte persoane. Ce inseamna sa fii un formator bun? Inseamna sa faci din fiecare curs un eveniment de neuitat pentru participanti. Training Cariere SRL te invita sa...