275.00 Euro € Seminar PCM® - Experimentând excelenţa Bucuresti

Data publicării: 07/12/2016
 • Locaţie: Sector 3, Bucuresti, Bucuresti, Romania

Lifelong Learning Solutions vă invită să participaţi – în Bucureşti, în data de 3 februarie 2017, între orele 9:00-17:30 - la seminarul PCM® introductiv intitulat “Experimentând excelenţa”!

Termenul-limită pentru înscriere şi achitarea taxei: 26 ianuarie 2017.

Acest tip de seminar este recunoscut internaţional şi este un modul introductiv dedicat profesioniştilor foarte ocupaţi, care doresc să găsească rapid un răspuns la următoarele lor întrebări existenţiale:

— Care este structura personalităţii mele?
— În ce mod văd eu lumea, învăţ şi îi ajut pe ceilalţi să evolueze?
— Care sunt punctele forte ale personalităţii mele?
— Care sunt nevoile mele motivaţionale şi ce trebuie să fac pentru a mi le îndeplini cu regularitate?
— Ce tipare de comportament în situaţii de stres folosesc şi cum sabotează acestea productivitatea mea şi a celorlalţi?

Există şase tipuri de personalitate diferite şi fiecare dintre acestea este influenţat de factori motivatori caracteristici, evidenţiindu-se prin trăsături de caracter, nevoi psihologice, canale de comunicare favorite şi percepţii distincte. Fiecare om are toate cele şase tipuri de personalitate, însă în proporţii specifice.

Nu există un tip de personalitate mai bun sau mai rău, mai frumos ori mai urât, mai dotat sau mai vulnerabil: absolut toate sunt perfecte.

Recunoaşterea acestor diferenţe este crucială pentru:

— deschiderea şi continuarea comunicării
— motivarea autentică
— rezolvarea conflictelor

Cu cât veţi cunoaşte mai mult despre structura personalităţii cuiva, cu atât veţi reuşi să generaţi cu mai mare succes interacţiuni pozitive. Până astăzi au fost descoperite 720 de combinaţii diferite ale acestei structuri.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenişan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan

Coach-ii, medicii, membrii ACDPPR, membrii ARAT, profesorii, psihologii, specialiştii în resurse umane şi trainerii primesc o reducere cu până la 10% a taxei de participare dacă se înscriu la un seminar deschis, în limita a 4 locuri într-o sesiune.

Studenţii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

Taxa de seminar: 275Euro, la cursul BNR din ziua efectuării plăţii; însumează costurile zilei de training, profilul individual al personalităţii, planul personal de acţiune pentru succes, manualul de curs, mini-protocolul.

Finanţarea parţială se acordă numai participanţilor din categoriile profesionale menţionate, în baza unei copii scanate a documentului care atestă respectiva apartenenţă. Completarea locurilor se realizează în ordinea înscrierii şi a plăţii taxei de seminar (condiţie prealabilă obligatorie).

Pentru un seminar deschis, numărul minim de participanţi este 6, iar cel maxim maxim este 12.

Înscrierile sunt deschise până la întrunirea numărului minim de participanţi.

Sesiuni următoare:

• 3 februarie 2017
• 3 martie 2017

Pentru înscrieri vă rugăm să utilizaţi exclusiv acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

Localitate: Bucureşti. În funcţie de numărul persoanelor înscrise, locaţia va fi anunţată participanţilor cu o săptămână înaintea începerii seminarului.

Informaţii suplimentare despre Profilul Individual de Personalitate puteţi afla accesând: http://www.lifelong.ro/Realizarea-Profilului-Individual-de-Personalitate

Pentru a beneficia de oferta noastră în sistemul in house oriunde în ţară, companiile interesate sunt rugate să ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro

Pentru a ne solicita orice alte informaţii suplimentare vă rugăm sa accesaţi: http://www.lifelong.ro/contact

Vă aşteptăm cu bucurie!

Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Seminar PCM® - Comunicarea eficientă
  Seminar PCM® - Comunicarea eficientă
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 07/12/2016 495.00 Euro €

  "Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!" Dr. Taibi Kahler Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 27-29 ianuarie 2017 - in Bucuresti - la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”...

 • Curs Analist resurse umane autorizat ANC
  Curs Analist resurse umane autorizat ANC
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/11/2016 950.00 Lei

  Lifelong Learning Solutions vă invită să participaţi în perioada 13-22 ianuarie 2017 - în Bucureşti - la cursul “Analist Resurse Umane – Cod C.O.R. 333306”, acreditat de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (A.N.C. – fost C.N.F.P.A.). Vă aşt...

 • Seminar PCM® introductiv - Experimentând excelenţa
  Seminar PCM® introductiv - Experimentând excelenţa
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/11/2016 275.00 Euro €

  Lifelong Learning Solutions vă invită să participaţi – în Bucureşti, în data de 3 decembrie 2016, între orele 9:00-17:30 - la seminarul PCM® introductiv intitulat “Experimentând excelenţa”! Termenul-limită pentru înscriere şi achitarea taxei: 25 noie...