495.00 Euro € Seminar Process Communication Model®: Comunicarea eficienta Bucuresti

Data publicării: 13/11/2016
 • Locaţie: Piata Romana, Bucuresti, Bucuresti, Romania

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 9-11 decembrie 2016 - in Bucuresti - la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”.

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 2 decembrie 2016.

Sesiuni urmatoare:
• 27-29 ianuarie 2017
• 24-26 februarie 2017
• 24-26 martie 2017

Modelul Procesului de Comunicare® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii®!


Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.


Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!


In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii!


Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!


Lifelong Learning Solutions ofera facilitati speciale - coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor - pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale si profesionale, finantand cu pana la 10% un numar de 4 locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.


Numar de locuri disponibile: 10 - dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong


Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan

Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.

Taxa de participare: 495Euro – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.

Foarte important de retinut:


Orice persoana care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 142Euro. Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele.


Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta


Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!Va asteptam cu bucurie!

Vote
Result 0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Cursuri ISCIR
  Cursuri ISCIR
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 16/09/2016 Gratuit

  Oferim cursuri si stagii, avizate ISCIR si autorizare ANC, la cele mai avantajoase preturi. Nu ezitati sa ne contactati pentru oferte personalizate sau vizitati-ne pe www.nidri.ro

 • Atelierul “Solutia stiintifica la provocarile vietii moderne”
  Atelierul “Solutia stiintifica la provocarile vietii moderne”
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/04/2016 200.00 Lei

  „Daca onorezi momentul prezent, toata nefericirea si suferinta se dizolva, iar viata incepe sa curga cu usurinta si bucurie. Cand actionezi fiind constient de momentul prezent, orice faci este plin de consistenta, grija si iubire – chiar si cea mai s...

 • Curs “Analist Resurse Umane - Cod C.O.R. 333306”, acreditat ANC
  Curs “Analist Resurse Umane - Cod C.O.R. 333306”, acreditat ANC
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 13/04/2016 1300.00 Lei

  “Parteneriatele cu adevarat viabile reprezinta o provocare serioasa, mai ales in mediul afacerilor.” Stephen M. Dent Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 13-22 mai 2016 - in Bucuresti - la cursul “Analist Resurse Umane - C...